مراحل ساخت،مشخصات،اصول طراحی و اجزای تابلو برق توزیع فشار ضعیف کوچک صنعتی و ساختمانی بهمراه معرفی قطعات و تجهیزات بکار رفته در ساخت تابلو برق کارگاه.
ساخت تابلو توزیع برق فشار ضعیف pdf

آسان ژنراتور

ساخت تابلو توزیع برق فشار ضعیف pdf
ساخت تابلو توزیع برق فشار ضعیف pdf

ساخت تابلو توزیع برق فشار ضعیف pdf

مراحل ساخت،مشخصات،اصول طراحی و اجزای تابلو برق توزیع فشار ضعیف کوچک صنعتی و ساختمانی بهمراه معرفی قطعات و تجهیزات بکار رفته در ساخت تابلو برق کارگاه.

طراحی،ساخت و خرید تابلو برق های توزیع صنعتی،روشنایی،400 آمپری و penda

تابلو توزیع برق - تابلو بانک خازنی-

پروژه ساخت و نصب یک عدد تابلو برق توزیع و بانک خازنی در پروژه چاپخانه شهرک صنعتی جی اصفهان

تابلو توزیع برق چیست عمومی فشار ضعیف واحد مسکونی صنعتی پست زمینی

تابلو توزیع برق به انگلیسی: Distribution Electrical Panel- Distribution Board

تابلو توزیع برق تابلویی است که برق آنرا معمولا تابلوی کنتوری تامین میکند. وظیفه تابلو توزیع ، توزیع برق میان مصرف کننده ها ، اتاقهای مختلف ، طبقات مختلف و... بوسیله فیوزهای مینیاتوری و کلید های بریکر حفاظتی می باشد. که بوسیله شمش یا شینه کشی استاندارد (توضیح در بخش آموزش) به هم مرتبط میشوند.

خروجی تابلو برق توزیع به سمت مصرف کننده کابل کشی میشود. کابلشوی کابلها باید بخوبی پرس زده شود (طبق استانداردهای پرس کابلشو در بخش آموزش).  و  سایزینگ کابل بدرستی انتخاب شود.(جداول محاسبه سطح مقطع سیم و کابل در بخش آموزش).

کلید کل،انواع،نقشه،طراحی و قیمت تابلو توزیع برق شالتر زیر ترانس ساختمان

اجزای تابلوی توزیع:

  • فیوز مینیاتوری یا بریکر(کلید اتوماتیک ، کلید کامپکت ، کلید الکترونیکی ، کلید موتوردار ، کلید ثابت)
  • شمش کشی
  • سیم کشی
  • چراغ های سیگنال
  • لیبل ها
  • فن ، هیتر و ترموستات ها
  • چراغ و میکروسوییچ
  • گلند ورودی و خروجی
  • روبند تابلو
  • داکت کشی ها
  • ولت متر ، آمپر متر ، فرکانس متر و مجموعه در صورت نیاز
  • مقره

تابلو ی/های ترانس برق توزیع 200 و 400 آمپری

تابلو توزیع Distribution Board یا به اختصار DB پانل یا محفظه ای است که در آن مقره ها ، کلیدهای بریکر (Circuit Breaker) و واحدهای حفاظت نشت زمین که برای توزیع نیروی الکتریکی در مدارهای مختلف مصرف کننده استفاده می شود ، قرار دارد. تابلو به طور معمول دارای منبع تغذیه جدا است و شامل یک بریکر اصلی و یک دستگاه حفاظت از نشت جریان یا جریان ارت است.

تابلوهای توزیع قدیمی ممکن است شامل یک سری فیوز باشد که مدارهای مجزا را تأمین می کند. تابلو توزیع های جدید به طور معمول دارای فیوز مینیاتوری جهت ساختمان و بریکرهای خروجی جهت تابلوهای صنعتی است. تابلوی توزیع ممکن است بسته به مشخصات نصب ، برای توزیع بصورت تک یا سه فاز استفاده شود.

اگرچه تجهیزات تابلو توزیع ، چیدمان ها و الزامات قانونی از کشور به کشور دیگر متفاوت است ، اما اصول اساسی توزیع برق به نقاط مختلف مصرف کننده در عین اطمینان از ایمنی و کنترل برای هر یک از آنها یکسان است. حداکثر جریان تا 250A به IP-41 تا IP-65 نیاز دارد.

تابلوهای توزیع در اکثر تاسیسات صنعتی و ساختمانهای تجاری یا مسکونی وجود دارد. بیشتر آنها شامل یک تابلو یا محفظه ای هستند که با یک کابل تغذیه برق واحد ورودی تغذیه می شوند. سپس این برق بین چندین بریکر یا مینیاتوری تقسیم می شود یا در مورد تابلو های قدیمی تر ، فیوزهایی را تشکیل می دهند که به نوبه خود وظیفه تغذیه نقاط یا مدارهای مختلف مصرف را دارند.

وظیفه اصلی هر تابلو توزیع این است که مدارهای جداگانه (شاخه های توزیع) بتوانند برق را بوسیله بریکر های مناسب عبور دهند. و افراد بتوانند براحتی برق محل مورد نظر خود را بدون ایجاد اخلال در سایر مصرف کننده ها قطع و وصل کنند. مهمتر از همه ، سیستم توزیع محافظت در برابر شوک الکتریکی ، اتصال کوتاه یا آتش سوزی ناشی از ارت فالت ، را در اختیار کاربران و تجهیزات قرار می دهد.

تابلو های توزیع جدید دارای فیوزهای مینیاتوری محافظ جان میباشند تا اگر دست افراد با فاز برخورد کرد فورا برق خروجی آنها قطع شود. بیشتر تابلوهای توزیع دارای یک کابل تغذیه ورودی تک فاز یا چند فاز هستند. این کابل معمولاً به یک کلید RCD ، فیوز مینیاتوری یا کلید بریکر متصل می شود.

این اجزا اجازه می دهد تا در صورت بروز حادثه یا سوختن فیوز ، كل تابلو را برای تعمیر جدا كنید در حالی كه RCD در برابر شوك های ارت فالت و خطر آتش سوزی محافظت می كند. در مورد منبع تک فاز ، تغذیه از کلید RCD گرفته می شود و معمولا در بالای یک سری فیوزهای جداگانه یا مینیاتوری قرار دارد. تابلو های سه فاز به طور معمول دارای چندین بریکر برای هر مرحله هستند.

و هر گروه در امتداد پایانه های ورودی خود بصورت زیر هم (جهت عیب یابی راحت) قرار دارد. کابلهای موجود در پریز برق ، مدارهای سبک یا نقاط دستگاه سپس در قسمت توزیع در طرف مقابل کابل تغذیه در صفحه توزیع قرار می گیرند. سیم مستقیم از هر کابل به قطع کننده های مدار با درجه مناسب وصل شده و منجر به خنثی و زمینی به میله های راه آهن مناسب می شود.

این یک محیط توزیع ایجاد می کند که در آن هر مدار توسط یک قطع کننده مدار مناسب تغذیه می شود و در صورت نیاز بدون ایجاد اختلال در بقیه منبع ممکن است جدا شود. مهمترین بخش هر تابلوی توزیع RCD است. این مؤلفه ای است که برای حفاظت کاربر مدار و شوک الکتریکی بالقوه کشنده و آتش سوزی فاجعه بار قرار دارد.

به همین دلیل باید این واحدها به درستی انتخاب شوند ، مرتباً آزمایش شوند و هرگز کنار گذاشته نشوند. همچنین علت پریدن فیوز یا بریکر و یا فیوز منفجر شده همیشه باید قبل از وصل مجدد بررسی شود تا از آسیب احتمالی تجهیزات یا وسایل و ایجاد اتصالی جلوگیری شود.

تابلو توزیع برق

تابلو برق ترانسفورماتور قدرت توزیع

مشخصات تابلو های توزیع DB ما

  1.  جریان تا 250A
  2. شاخص حفاظت: IP 41 & IP 65
  3. موجود در تابلو توزیع دارای روبند و ضدنفوذ  آب و هوا
  4. مطابق مقررات محلی ، کیفیت ساخت و نصب آن آسان است

مشخصات تابلو های توزیع MDB / SMDB شرکت آسان ژنراتور

  1.  دارای ظرفیت تا 1250A
  2. دارای ولتاژ عملیاتی تا 400 ولت
  3. ساخت به شکل 2 و 4 پارچه
  4. فضای کابل کشی کافی برای اتصال آسان
  5. ورودی کابل از بالا و پایین.
  6. درب های بازشو از جلو یا پشت
  7. شاخص حفاظت: IP 31 & IP 54
  8. نصب بصورت دیواری یا ایستاده با توجه به کاربرد

جهت آموزش مرحله به مرحله ساخت بانک خازن و تابلو برق جبران توان راکتیو کلیک کنید. مارا با ذکر پیشنهادات و انتقادات خود در ارائه مطالب مفید به جامعه مهندسین در زیر صفحه یاری نمایید. با تشکر از مطالعه شما ، شرکت آسان ژنراتور دانیال فعال در زمینه :

  • خرید ، فروش ، تعمیرات ، آموزش و فروش قطعات دیزل ژنراتور
  • برق صنعتی - اتوماسیون - تابلو برق

به روز رسانی 99/2/2

jhfg, j,cdu fvr jhfg, fhk; ohckd 


لطفا جهت دریافت کاتالوگ بر روی دکمه زیر کلیک کنید.

برچسب ها _